dimarts, 11 de novembre del 2014

Winter is coming... temps de bates!

Doncs això, que sembla que la fred ja ha decidit començar a fer-se sentir, i entre que no trobo les bates dels altres anys (que dubto que els anéssin bé) i que això de traslladar-se a un pis més gran comporta també patir més fred, les circumstàncies manen i toca cosir: tres bates senzillíssimes i calentones pels tres patufets de casa.

      Pues eso, que parece que el frío se ha decidido por fin a dejarse ver un poquito, y entre que no encuentro las batas del año pasado (dudo que les fueran bien...) y que esto de trasladarse a un piso más grande comporta sufrir más frío, pues las circunstancias mandan y toca coser: tres batas sencillitas y muuuy calentitas para los tres bichos de casa.




Estan fetes amb polar tipus coralina, que és més suau i peludet, i mooolt calentó. A part és molt lleuger i una miqueta elàstic. Vaig agafar una jaqueta de cadascun dels nens i en vaig treure un patró. Vaig eixamplar les mànigues i també els dos davanters perque no volia posar cremallera, només un cinturó.
Les caputxes de les nenes han quedat justíssimes, i potser és degut a que vaig treure els patrons de caputxes de tres peces (amb la peça central, m'enteneu?)... no sé...
Els cinturons estan cosits a darrera, una manera pràctica per no perdre'ls, hehe

Després de fer les fotos, vaig decidir que els posaria un velcro a la part de dalt, així queden més abrigadets.

      Estan hechas con polar coralina, un polar más suave y peludito, y muy calentito. Además es muy ligero y un poquito elástico. Cogí una chaqueta de cada niño y saqué el patrón así a ojo. Ensanché las mangas un poquito y también los dos delanteros, poqrue no quería poner cremallera, tan solo un cinturón.
Las capuchas de las niñas han quedado  muy justas, y creo que a lo mejor es porque las capuchas originales eran de tres piezas... no sé...
Los cinturones estan cosidos por la parte de detrás, así no los van a perder por ahí...
      Después de hacerles las fotos decidí coser un velcro en la parte de arriba, así quedan más cerradas y estan más abrigados.


La bata de la Clàudia m'ha sortit per uns 8'5€ i les dels petits 6'5€. Està bé, no?
Doncs apa, ara només queda el papa, que ja està esperant amb candeletes la seva bata :-D

      La bata de Clàudia me ha salido por unos 8'5€ y las de los peques por 6'5€. Nada mal, ¿eh?
Pues hala, ahora solamente queda el papi, que ya está esperando su bata con ganas :-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada